alt-text

We zijn een kleine, eigenzinnige uitgeverij. We verzorgen heel verschillende uitgaven en publicaties. We werken voor particulieren, overheden, het bedrijfsleven en non-profitinstellingen. Een goed idee is bij ons altijd welkom.

New Critical_Pagina_2_Afbeelding_0001

Onze webshop

In onze webshop bieden we publicaties en artikelen te koop aan. Alle prijzen zijn inclusief afhandeling en verzendkosten. Je kunt betalen met Ideal en Paypal. Onze uitgaven worden ook aangeboden bij Bol.com en geselecteerde boekhandels.

STAPELTJE BOEKJES ICOON

Uitgeverij

We zijn een kleine, eigenzinnige uitgeverij en we verzorgen heel verschillende uitgaven en publicaties. We werken voor particulieren, overheden, het bedrijfsleven en non-profitinstellingen. Een goed idee is bij ons altijd welkom.

KLEURPOTLODEN KLEIN

Manuscripten

Je kunt manuscripten (romans, verhalenbundels, dichtbundels, non-fictie, fotoboeken, tijdschriften en dergelijke) aanbieden ter publicatie. Onze redactie beoordeelt of een manuscript past in het fonds van ErgensinHolland Uitgeverij.

ICOON BOEKJE

Eigen beheer

We helpen je ook met uitgaven ‘in eigen beheer’. Je hebt een boek of een andere publicatie geschreven en je hebt de middelen om het zelf uit te geven. Wij doen in opdracht van jou de gehele boekverzorging, de publicatie en de publiciteit, allemaal zoals jij het wilt.

KITSCH ICOON

Fotogalerie

ErgensinHolland Uitgeverij verkoopt ook landschaps-, natuur-, stads- en portretfotografie. We kunnen fotoafdrukken ingelijst en zonder lijst aanbieden. Ook sfeerbeelden voor bedrijfswanden, voor in de tuin of waterbestendige badkamerbeelden op maat gedrukt op aluminium of in perspex kunnen we verzorgen. Kijk eens rond in onze fotogalerie of in onze webwinkel.