‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ van schrijver-fotograaf Taco Meeuwsen is een nieuw kleurrijk boek over de schoonheid van drie natuurgebieden op het eiland Goeree-Overflakkee: de vogelpolder Koudenhoek, Scheelhoekbos, het Kiekgat en de Plaat van Scheelhoek en natuurlijk de Slikken van Flakkee.

Unieke beelden
Genaaid en gebonden in een harde, gelamineerde kaft biedt ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ de lezer 136 pagina’s met ruim 200 natuurfoto’s in kleur, wandelkaarten en natuurbeschrijvingen in drie talen: Duits, Engels en Nederlands. Het boek ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ is mede mogelijk gemaakt door Recreatiepark De Klepperstee te Ouddorp en Strand Resort Ouddorp Duin, die als uitgevers optreden. Het boek werd op dinsdag 6 oktober om 16.30 uur officieel overhandigd aan mevrouw Ada Grootenboer-Dubbelman, burgemeester van Goeree-Overflakkee.

Bestellen
Heeft u belangstelling? Ga dan naar onze webwinkel en bestel een gesigneerd exemplaar. Of stuur uw bestellingsverzoek in een mail naar info@ergensinholland.nl en u krijgt het boek na betaling thuisgestuurd.

De Kwade Hoek
Ook het foto-wandelboek over ‘De Kwade Hoek’ van Taco Meeuwsen is nog te koop via onze webwinkel.

Landschapsprenten
Zestien unieke landschapsprenten uit het foto-wandelboek ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ van schrijver-fotograaf Taco Meeuwsen zijn gedrukt in twee gelimiteerde oplagen van elk 10 exemplaren en exclusief te koop via naar de website ‘Kunst van hier’ of via onze webwinkel.