Home Winkel GEMBRACE - African Rock Bracelets Project GEM⎪BRACE – Tḥewwseḍ

GEM⎪BRACE – Tḥewwseḍ

 175,00 incl. BTW

‘Tḥewwseḍ’ – seek – chercher – zoeken
Slechts één uniek exemplaar beschikbaar.
Exclusief 10 euro handlings- en verzendkosten

Over de collectie

Uitverkocht

Beschrijving

‘Tḥewwseḍ’ – seek – chercher – zoeken

Quarts, carneool, agaat, Copal amber, Chevron kralen en twee Sterling zilveren kralen in een double (figure of eight) large versie, Afrikaanse houten spacers, geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 20 cm. Kralen van 2.000 voor tot 400 na Christus, gebonden op professioneel, oersterk siliconen stretch draad met een antieke Toeareg sluitkraal.

GEM⎪Brace kent vier type armbanden in giftbag en houten geschenkdoos: 75, 100, 150 of 175,00 euro. Na aftrek van btw en kosten, gaat steeds 50% rechtstreeks in het educatiefonds van de stichting Sahara Sociëteit Nederland.

Neolithische kralen zijn bijzonder, zeldzaam en dus kostbaar. In elke GEM⎪Brace armband zit, afhankelijk van het formaat van de armband, ter waarde van 25 tot 55 euro aan neolithische kralen of antiek glas verwerkt.
U kunt een certificaat van echtheid verkrijgen waaruit blijkt dat de neolithische kralen zijn wat ze zijn, en op rechtmatige wijze werden verkregen. Een verzoek om een certificaat kunt u aangeven bij uw aankoop in de webshop.

Lees meer over de collectie

Extra informatie

Gewicht 112 g
Afmetingen 12 × 12 × 6 cm